pamporidis1

Έλεος πια! Όχι και χειροπέδες στους απεργούντες νοσηλευτές

Ο Υγείας Γιώργος Παμπορίδης είναι γνώστης της νομοθεσίας. Θεωρείται «δυνατός» νομικός. Ωστόσο η σημερινή του δήλωση ότι «όσοι νοσηλευτές δεν συνεργαστούν στις περιπτώσεις που εργάζονται ως προσωπικό ασφαλείας, θα παραπέμπονται στην Αστυνομία», είναι απόλυτα ατυχής.

Είμαι σίγουρη πως δεν το εννοούσε. Γιατί αν το εννοούσε τίθεται μεγάλο ζήτημα. Μπορεί να επιθυμεί να διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία των νοσηλευτηρίων και την υγεία των ασθενών, αλλά να περνούν και χειροπέδες στους νοσηλευτές, γιατί απεργούν; Έλεος!

Εδώ εκατομμύρια «κάνουν φτερά» από τα ταμεία και τα σκάνδαλα είναι προ ημερησίας διατάξεως, και κανένας δεν συγκινείται, ή συγκινείται μόνο όταν το πάρει χαμπάρι ο Γενικός Ελεγκτής, που αν δεν υπήρχε και αυτός θα τινάζονταν όλα στον αέρα,  και αρχίζουν οι δημοσιοποιήσεις στα ΜΜΕ.

Εδώ μας καταλήστευσαν, έκλεψαν τις καταθέσεις του κόσμου, οδήγησαν σε πλήρη καταστροφή την οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα, και δεν έσπασε ούτε μύτη! Και τους έφταιξαν οι νοσηλευτές επειδή ζητούν ίση και δίκαιη μεταχείριση! Για όνομα του Θεού! Έλεος κύριοι πια!

Χ.Α.